avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Trecere la impozit pe profit imm-uri
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Trecere la impozit pe profit imm-uri

Buna seara! Anul 2013 am fost platitor de 3% din cifra de afaceri.In luna ian.2013 am fost impozitat cu 16 la suta din profit. Acum am vrut sa trec la impozit tot de 16 la suta dar contabilul zice ca nu se poate,pt ca luna ianuarie 2013 nu se ia in calcul.Per total ian. - dec 2013 ajung la cifra de afaceri care-mi permite sa trec la 16 la suta.Ce trebuie sa fac sa trec asa cum doresc eu?
Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 24 Ianuarie 2014
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Impozit imm-uri garsonjon garsonjon Buna ziua. In anul 2013 am platit 3 la suta din cifra de afaceri. In 2014 vreau sa trec cu 16 la suta. In perioada ian. - dec .2013 am rulat suma necesara ... (vezi toată discuția)
Impozitare srl eyecatcher eyecatcher Buna seara. Detin un SRL cu activitate principala 7022 : Activitati de consultanta pentru afaceri si management. Veniturile lunare din aceasta activitate ... (vezi toată discuția)
Iesirea din sistemul micro Herra_ Herra_ \\"Impunerea microintreprinderilor care realizeaza venituri mai mari de 65.000 euro Daca in cursul unui an fiscal o microintreprindere realizeaza venituri mai ... (vezi toată discuția)