Buna ziua. De curand am avut un accident cu o masina inmatriculata in Bulgaria, fara rca..si anume m-a lovit din spate,eu la randul meu lovind masina din fata. Mentionez ca eram in stationare, in coloana de masini. Am apelat la B.A.A.R, urmeaza sa verifice masina.Intrebarea este, va plati dauna fata-spate, sau doar partea din spate? Masina din fata mea a fost reparata pe RCA meu se pare. Este corect asa?
Multumesc anticipat
Cel vinovat a fost cel cu masina de BG. am platit luna aceasta 1500ron Rca,pe6luni, sustin ei din cauza accidentului. Iar mie mi se pare ca nu are nicio logica
Eu tot nu inteleg, poate sunt mai greu de cap :) !
Daca in procesul verbal intocmit de politie scrie ca vinovat de producerea accidentului este bulgarul cum s-a ajuns in situatia sa il despagubiti pe cel din fata??
Sau a mai fost intocmit un proces verbal ptr coliziunea dintre dvs. si cel din fata si ati fost gasit vinovat?
E ceva neclar.
Cum a ajuns asigurarea dvs. sa fie folosita de cel din fata daca nu ati fost gasit vinovat?
Un singur pv,intre mine,implicit si pers din fata mea, si cetateanul cu masina de BG.Asta nu inteleg nici eu de ce au dublat valoarea poltiei, ca si cum eu as fi fost vinovat ca cel din spate m-a impins in masina din fata.Ce se poate face ?
[Vă rog să nu mai citati mesajul anterior. Multumesc!]
Mergeti in audienta la asigurator si clarificati de ce v-au majorat valoarea asigurarii RCA.
Poate nu este vorba despre majorare ca urmare a accidentului ci alte motive, varsta, piata asigurarilor, etc.
Concret, cum a ajuns polita de asigurare in posesia celui din fata, v-a obligat sau indemnat politistul sa o dati sau i-ati dat-i din proprie initiativa? In procesul verbal scrie cine se face vinovat de producerea accidentului, este indicat doar bulgarul sau sunteti si dvs. trecut? Adica sa nu fie inregistrata o culpa comuna in pv.
Ultima modificare: Duminică, 26 Ianuarie 2014 cyan, moderator
Am sub 25 ani,dar de la 700ron pe 6luni, la aproape 1500 este o diferenta enorma. In PV scrie clar,masina de BG nu a respectat distanta,intrand in coliziune FATA-SPATE cu autovehicului meu, care la randul lui a fost proiectat in cel din fata. Am mai avut un accident acum 2 ani, din vina mea, dar de atunci am mai avut doua polite, platite pe un an intreg fiecare. Se poate sa se fi legat de accidentul de acum 2 ani? Tot nu vad logica !