avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Liberare conditionata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Liberare conditionata

Buna seara va spun pe scurt problema si rog din suflet daca se piate o solutie.sotul recidivist,arestat in 2010 pt furt cu pedeapsa de 5 ani in mai 2013 prima instanta pt liberare conditionata respinge cererea cu 2 luni amanare,in august din nou instanta i se admite cererea ii face procuratura recurs iar tribunalul ii da 3 luni amanare,16.01.2014 instanta pt liberare ii admite cererea judecatoria si din nou i se face recurs tin sa mentionez ca am fost in audienta la penitenciar nu are nici un raport din contra are o gramada de evidentieri comportament bun iesiri la cursuri,etc.are executati 4 ani zi la zi din 5 ani.va rog din suflet un sfat o sugestie unde sa ma duc si ce sa mai fac,si dc atatea recursuri ca nu mai inteleg deloc legea asta va multumesc
Cel mai recent răspuns: Madalina2526 , utilizator 09:39, 31 Ianuarie 2014
Ceilalti care a fost cu el in fapta au iesit de un an si el nu mai iese.....zici ca sta cineva pe capul lui......
Nu ztiu daca ati citit mesajul precedent pana sa fie sters partial dar trebuia liberat conditionat dupa parerea mea.
A avut rapoarte in penitenciar?
Nu am citit tot msg ca erea sters nu a avut nici un raport.....toti imi spun acelasi lucru ca trebuia liberat dar se pare ca nu sa eliberat
Nu a avut nici un raoport nici o sanctionare nimic.pe 16.01.2014 canb a avut instanta a mai fost cu el un detinut cu raoport neridicat si ia dat drumul......nu vad unde este legea ca dl grefier mia spus ca se aplica dupa o lege si o regula dar nu vad unde este legea.....msg dvs nu lam vazut probabil a fost sters.
Va mai intreb o chestie odata cu noul cod penal va putea fi eliberat daca din 5 ani de pedeapsa a facut 4 ani zi la zi?

Alte discuții în legătură

Liberare conditionata adoraalina adoraalina Buna ziua.Sotul meu are o pedeapsa de un an si 4 luni pt delapidare si fals sub semnatura privata,iar pe 25 aprilie trebuie sa intre in comisia de eliberare,nu ... (vezi toată discuția)
Liberare conditionata athahualpa athahualpa In cazul in care s-a comis o infractiune de furt calificat pe timpul minoratului iar condamnarea definitiva a survenit dupa implinirea varstei de 18 ani,data ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am la recurs la o contopire de pedespse? mely_mely16 mely_mely16 buna as dori sa aflu ce sanse ar if in recurs ca contopirea de pedepse sa se admita mentionez ca sunt 2 fapte un furt in 2007 in primavara si o talharie ... (vezi toată discuția)