avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... codul penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

codul penal

cum sa va spun,in luna iulie 2013,intr-o duminica dupa amiaza am consumat alcool si am plecat cu masina sa-i cumpar la sotie medicamente pt.tensiune deoarece are tensiune oscilanta si sa simtea foarte rau a fost la medic i-a dat o reteta,sa i-a medicamente,dar fiind duminica dupaamiaza la noi in oras nu este decat o singura farmacie de garda,si nu stiam sigur care si nici nu am vut pe cine trimite sa caute care farmacie este deschisa.Vreau sa specific faptul ca in acea zi era pur si simplu o razie si am fost oprit pt.control de rutina ca si alti cond.auto.nu am provocat nici un accident nimic,doar ca mi-a iesit 0,77 pe drager.
Mda, aveti dosar penal pentru savarsirea infractiunii prevazute si pedepsite de art.87 alin.1 din OUG 195/2002.Care este intrebarea sau doar ne-ati anuntat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis ContSters432520 ContSters432520 Buna ziua! Pe data de 13 Mai 2017 am fost oprit de un echipaj de politie, fiind un control de rutina. Politistul mi-a verificat actele, dupa care m-a pus sa ... (vezi toată discuția)
Am condus sub influenta alcoolului D3m3nTuL D3m3nTuL Am baut intr-o seara cu prietenii si m-am urcat la volanul masinii...dupa o curba ma oprit politia si mi-a iesit la fiola 0,53 alcool m-au dus la probe de ... (vezi toată discuția)
Dosar penal - alcoolemie 1,18 in aerul expirat mary12345 mary12345 am nevoie de niste raspunsuri si sfaturi sambata noaptea am fost oprit de catre echipajul de politie,veneam de la discoteca unde am consumat bauturi ... (vezi toată discuția)