avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Obligativitate plata restanta dupa perimare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Obligativitate plata restanta dupa perimare

Buna ziua,

In momentul de fata am o restanta la intretinere de 727 lei. Am fost actionata in judecata de catre asociatie, care ulterior nu a mai luat nicio masura astfel incat s-a ajuns la perimare. Intrebarile mele sunt:
1. in aceste conditii mai sunt obligata sa achit suma respectiva?
2. daca raspunsul la intrebarea de mai sus este nu, atunci este legal ca asociatia sa imi treaca restanta in continuare in tabele afisate sau pot sa cer sa o stearga de acolo?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri
Cel mai recent răspuns: Cat Black , utilizator 12:18, 31 Ianuarie 2014
Ce prostie!
Intrebati-i pur si simplu: "dom'le, lasa-l naibii de proces, arata-mi ce ai calculat ca restanta si ingheata-te pe o suma, sa stiu si eu ce am de platit.
Dar vreau sa vad cum ati calculat restanta asta...."

multumesc mult, am sa revin cu rezultatul (daca am unul curand)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatia soldurilor elementelor de activ si pasiv la asoc.de propr. ligiasmeureanu ligiasmeureanu buna ziua, mi s-a propus sa preiau functia de cenzor la o asociatie de proprietari si trebuie intocmita situatia soldurilor elementelor de pasiv si activ. Nu ... (vezi toată discuția)
Perimarea procesului popem popem Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu un raspuns Situatia se prezinta asfel : In urma cu ... (vezi toată discuția)
Restante, proces, adunare generala otto2007 otto2007 Buna ziua, Va avea loc sedinta in bloc. pe ordinea de zi: unde sunt banii? Un proprietar a castigat procesul cu asociatia de proprietari. Asociatia sustinea ... (vezi toată discuția)