Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator

Gabriel Klein Kiritescu 
	    	Utilizator	    

Madalina Pascu 
	    	Avocat

Madalina Pascu 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 noiklosa	                   

Am o ruda care a decedat (matusa), eu fiind unicul mostenitor. 
1. Succesiunea prin notar (nu in instanta) se dezbate obligatoriu in orasul unde isi avea ... (vezi toată discuția)
	                    noiklosa	                   

Am o ruda care a decedat (matusa), eu fiind unicul mostenitor. 
1. Succesiunea prin notar (nu in instanta) se dezbate obligatoriu in orasul unde isi avea ... (vezi toată discuția)

dana87	                   

O matusa a mamei mele a decedat  si neavand mostenitori banuiesc ca au ramas mama mea si fratele ei. As vrea sa stiu ce acte trebuiesc facute ca mama mea sa ... (vezi toată discuția)
	                    dana87	                   

O matusa a mamei mele a decedat  si neavand mostenitori banuiesc ca au ramas mama mea si fratele ei. As vrea sa stiu ce acte trebuiesc facute ca mama mea sa ... (vezi toată discuția)

Edy2020	                   

Bună ziua. Mama mea împreună cu cei 3 frați rămași în viata ar dori sa vândă casa, terenurile și pădurea părinților ei. Problema este ca mai au 3 ... (vezi toată discuția)
	                    Edy2020	                   

Bună ziua. Mama mea împreună cu cei 3 frați rămași în viata ar dori sa vândă casa, terenurile și pădurea părinților ei. Problema este ca mai au 3 ... (vezi toată discuția)