avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Revenirea la locul de munca
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Revenirea la locul de munca

Buna ziua. Pentru concediul de cresterea copilului am optat pentru 2 ani. Daca revin la locul de munca inainte sa implineasca copilul 1 an, primesc ceva stimulent? Cat?
Daca ati optat pentru concediu pana implineste copilul 2 ani si reveniti inainte sa implineasca copilul 1 an primiti stimulent de insertie,dar dupa implinirea varstei de 1 an a copilului pana la 2 ani.Stimulentul din cate stiu este de 500 lei.
Pentru stimulent se depune un nou dosar.
Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2014
Contabilitate sector 4 evoCONTA, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul de insertie TRIF magda TRIF magda Daca un tata a optat pentru concediu crestere copil pana la 1 an beneficiaza de indemnizatia de insertie pana la 2 ani? in ce conditii si ce trebuie sa faca in ... (vezi toată discuția)
Revenire serviciu din concediu crestere copil newlaura newlaura Sunt in concediu crestere al doilea copil. acesta implineste 1 an pe 23 ianuarie. Daca revin la serviciu pana pe aceasta data, se acorda suplimentul acela de ... (vezi toată discuția)
Intoarcere la locul de munca any1986 any1986 Buna ziua. Pentru concediul de cresterea copilului am optat pentru 2 ani. Daca revin la locul de munca inainte sa implineasca copilul 1 an, primesc ceva ... (vezi toată discuția)