avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce pot face in cazul unei inselaciuni ?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce pot face in cazul unei inselaciuni ?

In jurul datei de 15 ianuarie 2014 am gasit un anunt pe un sait de profil care pronitea ca in schimbul sumei de 450 de euro ea trebuind trimisa prin Money Gram,va urma sa prinesc acasa in 24-48 de h,individul spunand ca are carti de credit si ca beneficiaza de reducere iar produsele sunt comandate de pe site-uri.......
Am lasat un mesaj ca vreau sa cumpar, dar daca este de acord sa imi lase telefonul la 400E,a spus ca da au mai urmat si alte mesaje prin email, dandumi sdresaeu man dus la un sediu Money Gram si am depus suma de 400 de euro,el mi-a confirmat ca a ridicat banii si ca urmeaza sa primesc coletul,iar acum nu mai raspunde la nici un mesaj.Mentionez ca acest tip avea si un sait propiu.
Pot depune plangere penala la Parchet sau ce sa fac ?

Alte discuții în legătură

Inselaciunile online pot fi reclamate la politia economica? Peska Peska Ma confrunt cu o situatie neplacuta, prima de acest gen de altfel. Desi sunt cumparator inrait de pe e-bay, n-am patit niciodata asa ceva. ... (vezi toată discuția)
Posesie marijuana Hp5s Hp5s Salut.Ma tot framanta anumite aspecte si de aceea va cer parerile.Sper sa ma ajutati.Am fost prins recent cu 3 pliculete de marijuana( 1,5 grame marijuana) de ... (vezi toată discuția)
Agentie imobiliara inselatoare refuza sa restituie suma anticipata drept avans. Alcorgea Alcorgea Buna ziua! In urma cu doua saptamani circa, am fost contactata prin e-mail de o agentie imobiliara din orasul B. care mi-a propus o casa pentru a o cumpara, ... (vezi toată discuția)