avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Avocatii sunt pregatiti la noul cod?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Avocatii sunt pregatiti la noul cod?

am un proces in 6 februarie si ma tem ca avocatul nu este destul de pregatit in privinta noului cod penal...ce ziceti se poate cere o amanare?
Cel mai recent răspuns: oltul , utilizator 10:26, 3 Februarie 2014
In niciun caz acesta nu este un motiv de amanare, dar stati linistit ca avocatul se va pregati pt fiecare dosar in parte.
Da, nu mizati pe acest motiv pentru amanare.
Doar daca vine cu ceva foarte inteligent si sustine ca are de pregatit apararea in mod complex iar instanta ar putea fi prinsa si ea pe picior gresit s-ar putea amana.
Avovatul ar cam trebui insa sa arate instantei pe ce vrea sa faca apararea zi sa aiba deja argumente foarte puternice pana la termen.
Nu merge sa zica ca de abia acum se apaca de noua lege...
Pai ar trebui sa-l ajutati, sa-i suflati ce sa spuna.
Oltul este destjl de experimentat.
Ii poate veni o idee...:))
va glumiti cu mine,dar si art 74 ind 1 EU am gasit,aici pe avocatnet si asa cum ati zis dl avocat patrascu EU am suflat avocatului ce sa faca....ei habar n au avut despre legea respectiva.(unul dintre ei a zis ca nu cere ca a fost declarat neconstutitional si nu il faca de ras...bummmm)....si multumesc in special dl-ui avocat lascoschi
in plus dc vreau sa aman...aman...zic avocatului sa zica ca nu am platit si sa rezilieze contractul si asa fara avocat...
Ultima modificare: Luni, 3 Februarie 2014
oltul, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva - cale de atac, reprezentare avocat oltul oltul 1. daca am fost condamnat definitiv (in 6 martie) catre instanta de recurs la 3 ani cu executare si fac contestatie in anulare conform art 386 lit.b(este ... (vezi toată discuția)
Ordin presedintial incredintare minor..urgent!!! runway runway Buna ziua, Am o problema mai ciudata. Sotul meu a intentat divort si a plecat de acasa cu fetita de 1 an si 3 luni. A profitat ca eu eram in oras , am ... (vezi toată discuția)
Sesizare csm Adyonela Adyonela Buna ziua. Pe 2 Mai 2011 s- a dat solutionarea la recursul lui T.A. respins ca nefondat. S-au adus probe noi la dosar si avem convingerea ca nimeni nu a citit ... (vezi toată discuția)