avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi

Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului. Vezi agenda evenimentului și participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Impozit pe profit microintreprinderi
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Impozit pe profit microintreprinderi

Ma confrunt cu urmatoarea situatie. In primele doua semestre am obtinut profit de 10000 lei iar in urmatoarlee doua trimestre am obtinut o pierdere de 5000 leiAm inregistrat pentru fiecare perioada declaratiile dar nu am platit. Este corect ca la finele anului sa platesc diferenta de impozit pentru doar 5000 lei sau trebuie sa platesc imp pe 10000 si sa imi recuperez din profiturile urmatoare pierderea din ultimele doua semestre?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters307306 , utilizator 12:28, 3 Februarie 2014
Buna ziua,

Microintreprindere cu plati la impozitul pe profit?

Respect,
Dan Preda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare pierdere anul precedent ContSters138151 ContSters138151 Ma poate ajuta si pe mine cineva cu modul de calcul pt recuperarea pierderii din anul precedent?? multumesc (vezi toată discuția)
Impozit la sfarsitul anului 2009 jevelson jevelson Buna ziua, Nu stiu cum trebuie procedat cu impozitul pe profit aferent anului trecut. Firma se incadreaza in plafonul de 4.300 RON forfetar/an din care in ... (vezi toată discuția)
Declaratia 101 mihaelasir_2005 mihaelasir_2005 Buna ziua, Am o societate infiintata in anul 2011. La 31.12.2011 a inregistrat o pierdere contabila de 4.842 lei si o pierdere fiscala de 1.986 lei. Am ... (vezi toată discuția)