avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... se mai tine recursul luna asta?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

se mai tine recursul luna asta?

comform Noului CPP am inteles ca nu va mai exista decat o cale de atac...intrebarea mea este daca un prieten de-al nostru condamnat la apel la o pedeapsa de 5ani cu executarea va mai avea recursul programat in 26 februarie la Inalta Curte?

Alte discuții în legătură

Cai de atac - penal trafic de droguri cori1 cori1 Se mai poate face apel la Inalta Curte de Casatie si Justitie la un proces care a primit o solutie nefavorabila la Curtea de Apel? Sau totul se termina la ... (vezi toată discuția)
Este aceasta hotarare definitiva? picika picika buna in decembrie 2011 am fost condamnat la 1 an inchisoare cu supraveghere.(art.215 alin 1,2,3) atat parchetul cat mine am declarat recurs,parchetul a cerut ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri de risc- contestatie in anulare respinsa- se poate formula o revizuire? ContSters255534 ContSters255534 Buna ziua tuturor! Astept cat m-ai multe sfaturi ! Doresc sa stiu daca m-ai exista vreo posibilitate de a scapa de pedeapsa cu inchisoarea dupa ce a fost ... (vezi toată discuția)