avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1357 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... se mai tine recursul luna asta?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

se mai tine recursul luna asta?

comform Noului CPP am inteles ca nu va mai exista decat o cale de atac...intrebarea mea este daca un prieten de-al nostru condamnat la apel la o pedeapsa de 5ani cu executarea va mai avea recursul programat in 26 februarie la Inalta Curte?

Alte discuții în legătură

Cai de atac - penal trafic de droguri cori1 cori1 Se mai poate face apel la Inalta Curte de Casatie si Justitie la un proces care a primit o solutie nefavorabila la Curtea de Apel? Sau totul se termina la ... (vezi toată discuția)
Condamnare TopBeG TopBeG Bună am nevoie de ajutor În luna noiembrie a acestui an ,am fost condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 7 luni de închisoare în regim de detenție. La ... (vezi toată discuția)
Este aceasta hotarare definitiva? picika picika buna in decembrie 2011 am fost condamnat la 1 an inchisoare cu supraveghere.(art.215 alin 1,2,3) atat parchetul cat mine am declarat recurs,parchetul a cerut ... (vezi toată discuția)