avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cota indiviza -evacuare fortata
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cota indiviza -evacuare fortata

Buna ziua.Conform ultimei sedinte de scara ,la care nu am participat s-a luat hotararea ca eu si cei 2 vecini ai mei sa parasim spatiul de deasupra apartamentelor pe motiv ca e spatiu comun in vederea transformari acestuia in asociatie.Acest spatiu il folosesc de cel putin 15 ani si a fost o intelegere a vecinilor(fara acte) referitor la impartirea spatiilor comune:subsol,uscatori ,spalatorie.Mie si celor 2 revenindu-mi uscatorul.
Eu sunt de acord sa il eliberez cu conditia sa imi dea un spatiu locuit( nu plin de tevi) in subsol dar am constatat ca acestea sunt ocupate.
Acum cateva zile m au amenintat ca ma dau in judecata daca nu eliberez uscatorul(de circa 5mp, eu in contactul de vanzare -cumparare avand cota indiviza de 15mp).
Ce ma sfatuiti sa fac in aceste conditii.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: covasa_dan , utilizator 21:44, 4 Februarie 2014
Va multumesc pentru informatie.O zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirie pentru folosirea uscatoriei luciano39ok2007 luciano39ok2007 locuiesc intr-un apartament la bloc la ultimul etaj ,deasupra apartamentului meu este un uscator,de 20 de ani am folosit acest uscator ca magazie ,neavand un ... (vezi toată discuția)
Vanzare cota indiviza a proprietarilor catre un singur proprietar poppsq poppsq Detin in proprietate un apartament cu 2 camere intr-un bloc de locuinte cu 2 scari si 15 apart pe scara construit in 1986. Blocul are Asociatie de Locatari ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! locuiesc la etajul 8, iar deasupra sunt 3 camere de ... FlorinaRamona FlorinaRamona Buna ziua! Locuiesc la etajul 8, iar deasupra sunt 3 camere de depozitare/uscatorii. Pe una a pus monopol administratora, pe una o familie, iar in cealalta ... (vezi toată discuția)