maryan_eu a scris:
Din ceea ce imi spune-ti dvs ,inteleg ca reclamantul si-a retras chemarea in judecata sau instanta I-a respins aceasta cerere??
Da, într-o exprimare uzuală instanța a respins cererea.
Înțeleg că dvs. aveți calitatea de pârât. Să știți că nu reușesc să îmi dau seama ce a făcut instanța în acest dosar.
Teoretic, lucrurile se întâmplă așa: reclamantul trimite o cerere de chemare în judecată la instanță, cerere pe care instanța trebuie să o citească. În situația în care instanța constată că cererea este incompletă, cere reclamantului, în scris, să o completeze cu datele lipsă. Dacă reclamantul trimite datele solicitate instanței, atunci aceasta comunică totul pârâtului, aducându-i la cunoștință că are obligația să depună întâmpinare. Dacă reclamantul nu comunică datele solicitate, atunci instanța anulează cererea fără să o mai comunice pârâtului.
În dosarul dvs. pare că instanța v-a comunicat cererea de chemare în judecată fără să o verifice în prealabil. Ulterior, verificând-o, a constatat că nu îndeplinește cerințele prevăzute de lege și i-a cerut reclamantului să o completeze. Reclamantul nu a răspuns iar instanța a anulat cererea. Ca să aflați cu certitudine ce s-a întâmplat, trebuie să vă duceți în arhiva instanței și să cereți dosarul. Însă, indiferent dacă vă duceți sau nu în arhivă, cererea de chemare în judecată a fost anulată.