avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Facebook
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Facebook

Buna seara. Revin cu o intrebare la care nu am primit inca un raspuns.

Sa spunem ca exista o pagina pe facebook, adresata practic tuturor categoriilor de varsta, ce contine doar poze trimise de diverse fete, poze in mod clar decente, si insotite de un mesaj de complimentare (asta e si tematica paginii ... complimentarea fetelor). Aceste poze sunt postate pe pagina, insotite de o etichetare catre profilul fetei ce a trimis poza.
Ma intereseaza daca exista vreo prevedere legala ce sa impiedice postarea pozelor trimise de unele fete ce practic ... sunt minore. Varsta minima fiind 16 ani.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: greenmile00 , utilizator 00:03, 4 Februarie 2014
Nu aveti dreptul de a folosi imaginea altor persoane fără acordul lor explicit, cu atat mai mult daca nu sunt persoane publice.
Pai am mentionat ... pozele sunt trimise chiar de ele. Nu le iau eu :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poze pagina facebook greenmile00 greenmile00 Buna seara, Va deranjez cu o intrebare. Daca am o pagina pe facebook, pe care o dedic integral, sa presupunem frumusetii femeii. Pagina respectiva contine ... (vezi toată discuția)
Distribuire poze indecente Octa88 Octa88 Buna ziua. O persoana are poze nud cu mine si ameninta ca va distribui si chiar a distribuit la 2-3 persoane pe facebook. Ce se poate face? (vezi toată discuția)
Gdpr Ofiintacurioasa Ofiintacurioasa Salutare! Soția mea predă cursuri pentru copii, online, în cadrul unui centru; deci este angajată, având contract de muncă. Ieri a aflat că unul ... (vezi toată discuția)