avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Poze pagina Facebook
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Poze pagina Facebook

Buna seara,

Va deranjez cu o intrebare.
Daca am o pagina pe facebook, pe care o dedic integral, sa presupunem frumusetii femeii. Pagina respectiva contine poze trimise de diverse fete, cu o mica descriere. Pozele clar sunt trimise de fete, de asemenea in fiecare poza fata ce apare este etichetata.
Ma intereseaza, daca primesc o poza de la o fata cu varsta sub 18 ani ... am nevoie de acordul parintilor ei pentru a o posta pe pagina?
Mentionez ca postarea s-ar incadra absolut perfect cu tiparul paginii ... adica poza, cu o mica descriere, si etichetarea catre profilul acesteia.
Sau ... exista alte aspecte legale ce m-ar impiedica sa fac asta?
Mentionez ca intreaga structura a paginii se incadreaza decentei.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: greenmile00 , utilizator 23:32, 30 Ianuarie 2014
si totusi de ce ai posta poze cu tinere fete sub 18 ani ? daca au de postat sa o faca ele pe ID-ul lor !!!
Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2014
Admin, administrator
este o pagina dedicata frumusetii si aprecierii acesteia ... fata vrea pe pagina, eu vreau sa cresc pagina ... se poate, sau nu se poate legal :) ...
Nu este legal si nici nu este moral!!!

[Va rog nu ''tipati'' la utilizatori. Multumesc]
Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2014
Ares-3, moderator
poate ca m-am exprimat gresit ... am spus fete minore, dar asta sa nu se inteleaga ca ar fi fete de 5 ani ... este vorba de fete de cel putin 16 ani ...
si fara ipostaze indecente

[Timp de 30 de minute aveti posibilitatea sa corectati sau sa completati mesajele postate folosind optiunea Editeaza, va rog nu postati mesaje consecutive in interiorul acestui interval. Multumesc]
Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2014
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facebook greenmile00 greenmile00 Buna seara. Revin cu o intrebare la care nu am primit inca un raspuns. Sa spunem ca exista o pagina pe facebook, adresata practic tuturor categoriilor de ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de ajutor urgent - santaj minora cu poze intime GabrielaTiboldi GabrielaTiboldi Cineva îmi tot trimite mesaje pe Whatsapp în care îmi spune că are poze cu mine dezbrăcată sau în ipostaze indecente si ma amenință că o să le ... (vezi toată discuția)
Distribuire poze indecente Octa88 Octa88 Buna ziua. O persoana are poze nud cu mine si ameninta ca va distribui si chiar a distribuit la 2-3 persoane pe facebook. Ce se poate face? (vezi toată discuția)