avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Suspendare CIM pentru CCC luat de tatal copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Suspendare CIM pentru CCC luat de tatal copilului

Buna ziua,
un salariat merge pe concediu de paternitate in luna februarie 2014 o luna, cu data de 07.02.2014, decizia de suspendare la cererea salariatului s-a facut la sfarsitul lunii ianuarie 2014 si s-a operat in Revisal ulterior la verificarea dosarului i se refuza concediu de paternitate pe motiv ca lipseste salariatului o luna din ultimele 12 luni.Ce este de facut in acest caz? ce se intampla cu suspendarea operata in Revisal?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: kontesa , utilizator 16:31, 6 Februarie 2014
Faceti operatiunea de "corectie" in Revisal.
multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare cim in revisal romservinvest romservinvest Bună dimineata, Vă rog frumos, să mă ajutaţi cu un răspuns: am operat în revisal o suspendare a contractului individual de muncă pentru ... (vezi toată discuția)
Urgent - suspendare cim pt absenta Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna dimineata, Am urmatoarea nelamurire: daca de exemplu vineri 17.01.2020 nu s-a prezentat la munca 1 salariat si nici astazi, maine va veni la munca, ... (vezi toată discuția)
Suspendare cim madylumy madylumy buna dimineata, am si eu o intrebare: un salariat aflat in concediu fara plata perioada 03 ianuarie - 29 februarie, data sfarsit suspendare este 29 feb., dar ... (vezi toată discuția)