avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 231 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amanare termen - plangere contraventionala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amanare termen - plangere contraventionala

am primit o amenda anul trecut pentru depasirea vitezei regulamentare cu 28 km/h.
Am redactat o plangere contraventionala folosindu-ma de sfaturile de pe acest forum si ieri am primit solutionare:

Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: Emiterea adresei către IPJ Timiş pentru a comunica copia înregistrării DVD a faptei reţinute in sarcina petentului. Amână judecarea cauzei la data de 19.03.2014, pentru când se citează părţile. Pronunţată în şedinţă publică azi, 05.02.2014.
Document: Încheiere de şedinţă 05.02.2014

intrebarea e daca mai trebuie sa ma prezint in 19.03 daca eu in plangerea initiala am specificat ca doresc judecarea in lipsa.
Daca da, cand ar trebui sa redactez o cerere pentru judecarea in lipsa la noul termen?
Si inca o intrebare, daca in plansele foto atasate la dosar de IPJ nu se poate distinge absolut nimic, se vede doar o masina cenusie si atat, sunt sanse ca la proba video imaginea sa fie mai clara?
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 14:39, 7 Februarie 2014
odata ceruta judecarea in lipsa, nu trebuie refacuta cererea la fiecare termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog ajutor . repunere pe rol contestatie 123km/h pe restrictie 70km/h buna ... Nickolas887 Nickolas887 repunere pe rol contestatie 123km/h pe restrictie 70km/h buna ziua va rog un raspuns ce sanse am ? cum pot sa formulez ca eu nu am fost in acel sector de ... (vezi toată discuția)
Proces verbal radar cu date insuficiente ContSters207277 ContSters207277 Buna ziua ! Am fost amendat pt. depasirea vitezei in localitate, respectiv 65/70 km/h. agentul care a intocmit pv nu s-a legitimat, nu avea nici insigna cu nr. ... (vezi toată discuția)
Comunicare hotarare civila maggia87 maggia87 Buna ziua! In data de 01.05.2013, fratele meu se deplasa cu un autoturism prin localitatea Calimanesti-Vilcea. A fost interceptat de un autoturism MAI, care ... (vezi toată discuția)