Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuarea chiriasilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuarea chiriasilor

Buna ziua .Am cumparat o casa cu chiriasi si in luna Mai li se expira contractul dar se pare ca nu vor pleca de buna voie ,Vroiam sa stiu daca la expirarea contractului v-a trebui sa apelez la un executor judecatoresc sau la expirarea contractului nu mai au nici un drept si ii spot scoate afara de manuta.Ms anticipat
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 16:46, 8 Februarie 2014
Din pacate daca chiriasii nu pleaca de buna voie solutia legala este sa obtineti o hotarare judecatoreasca de evacuare.Exista si alte metode inchidere utilitati etc,metode pe care nu le recomand deoarece chiriasii pt a va sicana pot formula plangere penala.
De acord, plus ca mai incolo tot pe dv. va costa sa repuneti lucrurile in functiune.
Trebuie notificati, aratata paguba pentru neeliberarea la timp (daca exista o paguba), sau, mai degraba, va intelegeti cu ei.
1831: evacuarea se face in baza unei hotarari judecatoresti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare chirias maura.botezatu maura.botezatu Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: se poate face evacuarea unei locuinte fara hotarare judecatoreasca, in masura in care contractul de ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere nerespectat de chirias crriss crriss Cum sa procedez, in cazul in care am avut un chirias (de la o ambasada), contractul de inchiriere a fot facut pana la sfarsitul lunii ianuarie 2014, el a ... (vezi toată discuția)
Executarea silita pentru neplata chiriei si art. 1831 din noul cod civil madoiclimber madoiclimber Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie mai complicata ca urmare a unui contract de inchiriere pe care l-am avut anul trecut, eu fiind proprietarul. ... (vezi toată discuția)