Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
Eu nu stiu ce sa fac, daca sa mai invat sau nu. Ma simt deprimata, sa nu mai indraznesc sa sper la nimic mai bun. Am discutat cu sotul si se pare ca nu prea este dispus sa vina dupa mine, in cazul in care as lua la INM iar la sfarsitul celor 2 ani, nu as reusi sa prind un loc pe aproape de Bucuresti, ca sa fac naveta. Avem casa, o parte din familie in Bucuresti, suntem legati de orasul asta in toate formele. Ma oftic. Mi-am dorit atat de mult si cat am fost singura, cand nu eram impreuna, am tras de mine sa invat cat am putut. Acum ma bombane cand ma aude ca imi iau carti. Imi puteti spune, din auzite macar, daca pentru absolventii INM-ului se poate realiza mutarea la cerere pentru reintregirea familiei? Sunt sanse sa se scoata locuri pe Bucuresti sau pe aproape in anii urmatori? Sa imi fac un plan de bataie, ca ma deprima sa accept ca n-am nici o sansa de mai bine.
principiul res perit domino
a.are caracter imperativ
b.permite prin derogare,asumarea riscului pieirii bunului de catre cumparator chiar inainte de a se realiza predarea bunului
c.are o exceptie,in cazul pieirii fortuite a bunului ,caz in care debitorul obligatiei de predare pierde dreptul la contraprestatie ,iar daca a primit-o ,este obligat sa o restituie
au amanat boroi pt 30 ian : |