avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Probleme cu un imprumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Probleme cu un imprumut

Buna seara! Ce as putea sa fac sa nu platesc cheltuieli de judecata 1300 lei, intr-un proces. Am imprumutat de la o persoana 1100 eoro si nu mai am posibilitatea sa ii restitui banii deoarece am doar o pensie de handicap de 293 lei. Exista o hotarare judecatoreasca cum ca trebuie sa-i platesc suma de mai sus si cheltuieli de jud. 1300 lei. Ce as putea sa fac ...... un sfat.....
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 10:45, 10 Februarie 2014
Ce faceti ca sa nu mai platiti cheltuieli de judecata? Nu mai platiti..
Faceti referire doar la cheltuieli pe care le datorati pt ca ati pierdut procesul..dar ce v-a dat omul ati platit?
Pt toata suma datorata care include si cheltuieli de judecata la care se vor adauga cheltuieli de executare, puteti fi executat silit, iar de indemnizatie nu se pot atinge. Asadar,;daca aveti bunuri, pot fi executate silit.
Buna ziua! Nu am platit datoria pentru ca, chiar nu am de unde sa platesc...... Nu am bunuri pe numele meu....... Dar de pensia de 350 lei pe care o iau de la casa de pensii, se poate lega? Se poate face proprire pe dansa?
Daca e indemnizatie de handicap nu se pune poprire pe ea, daca e pensie si e in cuantumul asta de 350 de lei, vi se infiinteaza poprire de 1/3 pe jumatatea ce depaseste salariul minim net pe economie, pe scurt va pot lua cam 10 lei.
Multumesc frumos! Multa sanatate si fericire va doresc.....
Indemnizatia de handicat nu poate fi urmarita , pentru niciun fel de datorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pensie anca32 anca32 Buna seara! Am o mare problema la care as dori un raspuns cat mai clar si pe intelesul tuturor: 1.cat la suta are dreptul un executaor judecatoresc sa ... (vezi toată discuția)
Insolvabilă Natty922 Natty922 Mi se a pus poprire 100 lei pe pensia minimă de invaliditate de către bancă și pt că astfel nu se plătea datoria + penalități in aceasta viață ... (vezi toată discuția)
Neachitarea ratelor la banca lili olarescu lili olarescu Va rog din suflet sa ma ajutati cu un raspuns : Am luat un imprumut de la BCR in valoare de 72.000 ron in luna iulie, am rata lunara de 1300 ron , pana acum ... (vezi toată discuția)