Sunt cetatean al Republicii Moldova, dar ma incadrez in criteriile de redobandire a cetateniei romane, am depus cerere de programare la Consulatul Romaniei din Chisinau in 2004 de atunci nici un raspuns. Acum sunt ilegal in Italia orasul Roma, spunetimi va rog pot eu depune cererea de redobandire aici in Italia fiind ilegal. Multumesc anticipat
buna ziua! eu sunt cetatean al R.moldova eu am depus o cerere de redobindire a ceta.romane in 2006 si de atunci nam primit nici un raspuns,pot ca sa mai depun o alta cerere
Puteti face o revenire la acea cerere .... daca cumva s-a ratacit prin sertarele Ministerului, atunci exista posibilitatea sa faceti din nou o cerere de redobandire a cetateniei romane.
Domiciliul sau resedinta
mec
Doresc sa clarific urmatorul lucru - in legea cetateniei romane se specifica ca cererea pentru redobandire a cetateniei se depune la locul domiciliului sau ... (vezi toată discuția)
Azil
jicapopescu
am solicitat azil in franta,a fost refuzat ca nu aveam adeverintele doveditoare,au trecut trei ani,amu am toate necesare pot sa solicit din nou azil? multumesc ... (vezi toată discuția)