Ultima postare a fost mult mai punctuala si daca o faceati de la inceput, nu mai incercau cei cu bune intentii, sa va relateze cazuri dintre care sa alegeti pe cel convenabil dv
.
mtr090035 a scris:
Cred ca mesajul meu a fost gresit inteles.El a fost postat aici intelegand ca sunt profesionisti care se ocupa si cu astfel de situatii si nu sa mi se raspunda cu alte cazuri in alte conditii si asa ne indepartam de la subiectul propriu zis.
Mesajul nu a fost de inteles (nu ca ar fi fost inteles gresit)
-inundatia s-a produs datorita unei defectiuni de la centrala din garsoniera mea.
Proprietarul raspunde pentru daunele provocate (chiar si in lipsa) de bunurile proprii.
-initial proprietarul cabinetului stomatologic a spus ca nu are asigurare,iar reprezentantul meu s-a intalnit la cabinet cu o persoana venita din partea unei companii de asigurari sa evalueze pagubele.Asa cum am mentionat reprezentantul meu nu a fost lasat sa discute cu acesta si nici sa faca constatari care m-ar ajuta sa estimez realist pagubele produse si deci valoarea despagubirii.
- este de presupus ca acea persoana, era un cunoscut al pagubitului, care fcea o estimere benevola.
intrebari:
-ce motive ar avea proprietarul sa nu recunoasca ca are asigurare la locuinta?
daca avea, polita trebuie sa fie antedatata evenimentului iar acest lucru nu poate fi fraudat, trebuind sa existe si o polita PAD aferenta.
-daca propriearul are asigurare,va primi despagubiri de acolo,urmand ca firma de asigurari sa-mi impute mie costurile?eu neavand locuinta asigurata. Iar in acest caz eu nu trebuie sa mai platesc nici o dauna proprietarului poate doar o despagubire ,,morala''.
Daca platiti ceva prin mediere, obtineti si un act doveditor, in care pagubitul sa consemneze faptul ca nu mai are alte pretentii.
La restul ati primit raspuns.