buna ziua,
mai intai de toate precizez ca nu locuiesc in tara si acest lucru complica si mai mult situatia urmatoare.
Am in proprietate o garsoniera care a fost inchiriata inclusiv luna ianuarie 2014.In februarie s-a intamplat un eveniment neplacut si anume s-a produs o inundatie puternica-se pare datorita frigului?- care a afectat si locatia de sub proprietatea mea.In acea locatie activeaza un cabinet stomatologic.
Mentionez ca nu am asigurare si imi asum toate daunele provocate de inundatie,in schimb proprietarul incearca sa incarce plata despagubirii.
Reprezentantul meu a fost acolo si din relatarile acestuia se pare ca proprietarul doreste renovarea intregului spatiu, schimbarea scaunului stomatologic -care deja este vechi-pe motiv ca s-ar putea sa fie afectat dar nu a precizat nici dupa o saptamana daca este sau nu vreo problema cu acel scaun si mai mult cand s-a dus reprezentantul meu nu au fost lasati sa vorbeasca cu un evaluator de la o companie de asigurari intalnit acolo si desemenea nu a fost lasat sa faca constatarile necesare.
Proprietarul acuza si alte defectiuni datorate inundatiei care au fost combatute chiar in fata dumnealui de catre un angajat al cabinetului spunandu-i ca acele probleme sunt mai vechi.
Prin urmare consider ca se vrea ,,umflarea notei de plata,,si as dori sa stiu ce pot sa fac in aceasta situatie,cui sa ma adresez si pasii care trebuie sa-i urmez.
Va multumesc anticipat pentru sugestii profesioniste si la obiect.
Daca aveti dovada ca ati platit despagubirea, asiguratorul nu va mai poate solicita dumneavoastra nimic. In cazul in care v-ar solicita ceva firma de asigurari puteti sa le prezentati dovada ca ati platit despagubirea iar firma nu are treaba cu dumneavoastra ci poate sa nu-i mai plataeasca asiguratului pentru ca acesta si-a primit despagubirea de la dv.
Este suficient sa aveti dovada, mai ales notariala asa cum v-ati inteles.