avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lucrez intro institutie publica si as vrea sa stiu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lucrez intro institutie publica si as vrea sa stiu

am fost incadrat pe postul de economist treapta a 3 a ,vreau sa stiu daca este vreo lege data in anul 2009 ce reglementeaza trecrea pe post superior(adica treapta a 2 a) mentionez ca in statul de functii este prins post pe economist treapta a2 a.
daca se poate trece va rog sa imi spuneti cum sa fac
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Tanjiani , utilizator 13:18, 17 Aprilie 2009
O.U.G. nr. 31/2009 privind unele măsuri în domeniul salarizării personalului din sectorul bugetar:
Art. 1 În luna aprilie 2009, în ceea ce priveşte salarizarea personalului din sectorul bugetar, se aplică următoarele acte normative:
a) Ordonanţa Guvernului nr. 10/2008 privind nivelul salariilor de bază şi al altor drepturi ale personalului bugetar...

O.G.nr. 10/2008
ART. 7
(1) Promovarea personalului contractual in anul 2008, in conditiile legii, se poate face numai pe un post vacant de natura celui pe care urmeaza sa fie promovata persoana, cu exceptia persoanelor incadrate pe posturi unice, prevazute in statul de functii, cu incadrarea in nivelul alocatiilor bugetare aprobate pentru cheltuielile cu salariile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accedere trepte superioare mustak mustak Buna ziua, Lucrez in sistemul bugetar. Am citit ca guvernul a inghetat posturile vacante ale bugetarilor pe 2008. Acesta masura este aplicata si la trecerea ... (vezi toată discuția)
Economist debutant bugetari GEORGE STAHIESCU GEORGE STAHIESCU Buna ziua Sunt angajata intr-un spital pe pozitia economist debutant. Am cautat legea salarizarii conform careia am salariul de baza de 683 roni dar nu o ... (vezi toată discuția)
Salarizarea personalului contractual din administratia publica dupa finalizarea studiilor superioare Gheorghe Giura Gheorghe Giura In prezent sunt incadrat ca referent I la o primarie din mediul rural compartimentul contabilitate studii medii. In iulie voi absolvi Facultatea de ... (vezi toată discuția)