avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1326 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Ajutor privind utilizarea ... Dezabonare automata la newsletterul AvocatNet
Discuție deschisă în Ajutor privind utilizarea facilităţilor Avocatnet.ro

Dezabonare automata la newsletterul AvocatNet

Am primit e-mail ca sunt dezabonata automat datorita raportarii ca spam a mailurilor primite .
Gresesc eu undeva ? Eu nu raportez la spam nimic, mai ales ca informatiile primite, chiar de interes general imi sunt utile iar in topicele urmarite de mine le urmaresc cu interes. Am citit si regulamentul ,incerc si nu mi-e greu sa-l respect .
Undeva imi scapa ceva si nu stiu ce
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:43, 19 Februarie 2014
Sesizati prin mesagerie privata unul dintre administratorii forumului
OK, Multumesc !
krystal50 a scris:

OK, Multumesc !

UUUF ! constat ca nu sunt atat de desteapta ....., nu gasesc unde pot lua leg cu administratorii !
Heelp ! Multumesc si nu va mai deranjez pe ac pb
Scrieti un mesaj privat lui Admin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezabonare crengum29 crengum29 Buna ziua! Astazi am primit acest e-mail de informare cum ca am fost dezabonata automat: „Buna ziua, Ca urmare a analizei noastre, adresa de email ... (vezi toată discuția)
Am si eu o propunere - mail-uri de la avocatnet clase74 clase74 ce-ar fi daca ati grupa toate informatiile din cursul unei zile ( de fapt toate mail-urile) intr-unul singur, maxim 2 ( dimineata si seara, de exemplu) si nu ... (vezi toată discuția)
Mailurile salgeta salgeta Buna ziua! Nelamurire: de catva timp (2-3 luni) primesc mesajele de pe avocatnet in spam. Zilnic le transfer pentru a le citi, ceea ce e incomod si pagubos ... (vezi toată discuția)