avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 365 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Completare registru incasari si plati
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Completare registru incasari si plati

Buna ziua , as avea o intrebare in legatura cu completarea registrului incasari si plati, si anume: cand il voi completa vor trebui sa reaiasa toate operatiiunile din extrasul de cont, adica toate inacasarile (intrari sume in cont) si platile (iesiri numerar si banca)? Nu stiu cum ar trebui sa completez atunci cand am facut retragere numerar ?
Buna ziua, as avea o intrebare in legatura cu completarea RJIP. Daca am de exemplu o factura cu chitanta de trecut la cheltuieli, inregistrez chitanta sau factura?
Va multumesc!
In RJIP inregistrati la coloana document ( fel, numar) chitanta nr....X, iar la explicatii CV. factura nr. ...... SC XYZ SRL

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - realizare site-uri web earlysunset earlysunset Sunt la inceput de drum si am nevoie de cateva raspunsuri. Am \\"rascolit\\" internetul si am gasit tot felul de pareri diferite. Va rog sa imi raspundeti ... (vezi toată discuția)
Documente necesare pfa earlysunset earlysunset Buna ziua! Am mai multe intrebari referitoare la documentele pe care trebuie sa le intocmeasca o PFA nepletitoare de TVA, in sistem real: 1. Din cat m-am ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea cheltuielilor deductibile partial (pfa) si calculul venitului total Mickaela Mickaela Buna ziua, Ma poate informa cineva cum trebuie inregistrate in Registrul jurnal de incasari si plati ptr. PFA-uri cheltuielile deductibile partial (cum sunt ... (vezi toată discuția)