Adrian Constantin 
	    	Consilier juridic

Adrian Constantin 
	    	Consilier juridic	    

elena138 
	    	Utilizator

elena138 
	    	Utilizator	    

cimpeanr 
	    	Utilizator

cimpeanr 
	    	Utilizator	    

elena138 
	    	Utilizator

elena138 
	    	Utilizator	    

cimpeanr 
	    	Utilizator

cimpeanr 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 rcip78	                   

Buna ziua .dupa acest sper scurt istoric al evenimentelor as vrea sa ma sfatuiti ce e mai bine de facut,sunt tatal unei eleve de clasa a 7a iar in momentul in ... (vezi toată discuția)
	                    rcip78	                   

Buna ziua .dupa acest sper scurt istoric al evenimentelor as vrea sa ma sfatuiti ce e mai bine de facut,sunt tatal unei eleve de clasa a 7a iar in momentul in ... (vezi toată discuția)

sept_mihaela	                   

[quot]Fetita mea de 16 ani a fost terorizata un an de zile la scoala de diriginta si implicit si de prietenele ei celelalte profesoare,pana cand m-a sunat ... (vezi toată discuția)
	                    sept_mihaela	                   

[quot]Fetita mea de 16 ani a fost terorizata un an de zile la scoala de diriginta si implicit si de prietenele ei celelalte profesoare,pana cand m-a sunat ... (vezi toată discuția)

NeoG	                   

Buna ziua. Baietelul meu are 11 ani, este in clasa a 5 a la scoala 18 din Timisoara . Problema : 3 copii din clasa lui il terorizeaza constant si isi bat joc ... (vezi toată discuția)
	                    NeoG	                   

Buna ziua. Baietelul meu are 11 ani, este in clasa a 5 a la scoala 18 din Timisoara . Problema : 3 copii din clasa lui il terorizeaza constant si isi bat joc ... (vezi toată discuția)