avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lipsa documente salarizare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lipsa documente salarizare

O Intreprindere de stat la care am lucrat nu imi poate elibera adeverinta, in vederea pensionarii, privind orele de noapte lucrate si platite in anii 1987-1991 ( deci inainte de LG 82/1991 si Ord 3512/2008) pe motiv ca arhiva s-a distrus prin inundare. Cum pot sa oblig intreprinderea sa reconstituie date respective si ce orice alte modalitati legale de reconstituire a drepturilor mele as putea avea.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:29, 14 Februarie 2014
Numai printr-o actiune in instanta se pot reconstitui drepturile dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, sunt medic stomatolog. am plecat din romania in 1977. ... jvh jvh Buna ziua, Sunt medic stomatolog. Am plecat din Romania in 1977. La plecarea din tara nu mi s-a eliberat cartea de munca ci o adeverinta. Adeverinta a fost ... (vezi toată discuția)
Carte de munca pierduta / distrusa de catre ultimul angajator critiu71 critiu71 Buna ziua ! Am nevoie de ajutor in urmatoarea problema: -cetatean roman plecat din tara in anul 1982, cu stagiul in munca de 15 ani si cateva luni;, plecat ... (vezi toată discuția)
Duplicat acte de casa pierdute Lucian Dumitrescu Lucian Dumitrescu Pot sa dau duplicat dupa un proces verbal de predare primire care nu mai exista? Pot certifica un document xerocopiat de conformitate cu originalul? Lucrez la ... (vezi toată discuția)