De exemplu noi nu platim salubritatea.
Este platita de primarie ca asa s-au laudat in campania electorala.
Iar referitor la salubritate, si aceasta ar trebui platita pe proprietar si nu pe asociatie. Daca stateai la casa ce conta citi sunt in casa? Se facea contract pentru gunoi menajer, si gata.
Eu m-am referit numai la salubritate si curent pe scara, platiti la CPI, in conditiile in care
restul ar fi platit pe contorizare individuala. Nu vad ce treaba are apa calda daca ar fi pe contoriare individuala, dece ati adus-o in discutie ??? Eu spusesem asa:
Eu unul nu m-as supara prea tare sa platesc pe CPI curentul de pe scara si gunoiul.
Era bine insa sa se faca odata ceva cu contorizarile astea pe utilitati individual, restul de cheltuieli la CPI, sa fie scrise in lege si gata, cu atitea interpretari.
Ar fi frumos, dar..
Cred ca nu m-ati inteles ce am vrut sa spun. Nu este vorba de rautate sau ca ati spus ceva ca nu ma supar atita timp cit tonul este adecvat si nu este de
tip administrator :) .
Credeti-ma ca va inteleg si stiu ca viatza bate filmul. Spuneam cam cum vad eu ca lucrurile ar trebui sa fie normale, ca sa nu ne mai ciondanim intre noi, numai pentru simplul motiv ca stam unul peste altul in frumoasele noastre blocuri.
Blocurile dupa parerea mea sunt contra firii umane. Si intr-o cusca daca pui mai multe vietati, la un moment dat se va intampla ceva, se vor manca intre ele.
O zi buna,
Rorschach