avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale lnfiintare firma tanar pana in 35 ani
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

lnfiintare firma tanar pana in 35 ani

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns daca mai este de actualitate oferta pentru tinerii care au pana in 35 ani si vor sa deschida o afacere,mai primesc acel ajutor de la stat de 10.000 de euro?Daca da ce conditii trebuie sa indeplinesti la infiintarea firmei si cati angajati trebuie sa ai si pe ce perioada de timp.Conteaza domeniul de activitate(codul CAEN ).
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: cornelteusdea , utilizator 10:21, 19 Mai 2014
Programul de stimulare a tinerilor intreprinzatori este in vigoare, peste o luna se asteapta deschiderea sesiunii de depunere a proiectelor de finantare. In mare, conditiile sunt urmatoarele: varsta maxima 35 ani, sa nu fi fost asociat in alte societati, 50% din profit trebuie reinvestit, nu trebuie sa inregistrezi datorii, trebuie sa ai minim 2 angajati pe o perioada de 3 ani (conditie ce apare in momentul cand accesezi ajutorul nerambursabil).
Succes.
multumesc pt ajutor komkao,unde gasesc mai multe informatii despre acest program??? deoarece sunt interesat ,chiar doresc sa incep o afacere si as vrea sa analizez si aceasta oprtunitate .Multumesc anticipat.
Buna ziua,este adevarat ca s-a eliminat pragul de varsta la programul tinerii intreprinzatori (varsta de 35 ani)? si as mai avea o intrebare,pana la ce varsta poti sa fii tanar intreprinzator? deoarece inteleg prin acest program ca este destinat tuturor cetatenilor care sunt debutanti in afaceri,de exemplu tatal meu chiar daca are varsta de 67 de ani daca nu a avut niciodata firma si se califica la toate criteriile aferente programului face parte din categoria de ,,tanar intreprinzator'' ,oricum eu l-as numii ''debutant in afaceri''???
Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl sau imm cu cei 10000 de euro de la stat balika peter balika peter m-ar interesa modalitatea prin care statul finanteaza tinerii pana in 35 de ani pentru a deschide o afacere pe cont propriu si ce demersuri trebuie facute pt. ... (vezi toată discuția)
Fonduri guvernamentale sau europene dragv dragv Am un SRL-D - Cabinet stomatologic situat in mediul urban, am 32 ani si as vrea sa stiu daca pot accesa fonduri guvernamentale sau europene nerambursabile, ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate gabriela_munteanu gabriela_munteanu buna seara. eu si logodnicul meu vrem sa deschidem un magazin de piese auto si trebuie sa incepem de la zero..infiintare firma etc. ma intereseaza cateva ... (vezi toată discuția)