avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1201 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Vechime in munca cadru didactic pensionar
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Vechime in munca cadru didactic pensionar

Buna ziua,

As vrea sa stiu daca unui cadru didactic invatator pensionar care a avut contract de munca pe perioada determinata in anul scolar 2012/2013 incadrat in sistemul de plata cu ora i se caluleaza vechime in munca!
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 12:52, 14 Februarie 2014
La cerere i se recalculeaza pensia pentru stagiul adaugat.
Depune la casa locala o cerere de recalculare,impreuna cu un cupon de pensie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Limita de varsta/stagiu complet RaduLupu RaduLupu Persoana de sex feminin, nascuta in 1949, pensionata la limita de varsta in 2007, cu vechime la data pensionarii de 19 ani, 7 luni si 20 zile, din care 2 ani ... (vezi toată discuția)
Plata cu ora in cadrul invatamantului Adriana_Stoica Adriana_Stoica Sunt pensionara, am studii universitare si in acest an scolar am catedra intreaga ca si profesoara , decizia imi este data pe perioada anului scolar de la 1 ... (vezi toată discuția)
Plata cu ora la invatatori ana500 ana500 Va rog frumos sa ma ajutati si pe mine intro problema. Lucrez in invatamant si am un cadru didactic ( un invatator) care are peste 25 de ani vechime si gradul ... (vezi toată discuția)