avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... asigurari sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

asigurari sanatate

buna ziua,mai multi ani am fost coasigurat cu sotul dar divortam si nu am acum servici.in acest caz ce fac,cum platesc asigurari,cum mai benficiez de servicii daca patesc ceva?ce variante sunt?
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 15:15, 17 Februarie 2014
deci in momentul in care se pronunta divortul trebuie sa si merg sa inchei contract cu casa?sau dinainte?
Dupa pronuntarea divortului.
Ar fi bina sa verificati daca sotul a declarat la locul lui de munca ca nu mai sunteti persoana in intretinerea lui si nici coasigurat. El poate sa faca acest lucru si inainte de pronuntarea divortului si astfel nu veti mai avea asigurare medicala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata datoriilor catre stat ca angajat mirelam_d mirelam_d Buna ziua, As dori sa stiu daca in conditiile in care nu lucrez, imi pot plati datoriile catre stat ca si cum le-ar plati un angajat normal ? Unde ma pot ... (vezi toată discuția)
Plata la contributii in concediu fara plata ovidiu2012 ovidiu2012 Buna ziua, Eu sunt in concediu fara plata in perioada 13.01-28.03.2014 si as vrea sa stiu ce se intampla cu contributiile la stat in perioada ... (vezi toată discuția)
Pot plati din buzunar contributiile? lucianalex lucianalex Buna ziua ! Se pune urmatoarea problema..Sunt angajat cu carte de munca pe salariu minim de 6 luni de zile..Recent am aflat ca angajatorul nu plateste nimic la ... (vezi toată discuția)