avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa demolabila
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa demolabila

Daca pe un teren este o casa din chirpici in stare avansata de degradare Exista temeiul legal sa o pot demola fara autorizatie
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:52, 16 Februarie 2014
In conditiile in care constructia este notata la OCPI si la autoritatea fiscala,este necesara autorizatie de demolare-asta pentru a putea solicita radierea din evidente,respectiv a nu mai plati obligatii fiscale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am cumparat un teren la țara in 2011. cu intabulare ... hyod hyod Buna ziua Am cumparat un teren la țara in 2011. Cu intabulare si cadastru. Pe teren existau doua constructii vechi de paianta aflate intr-o stare foarte ... (vezi toată discuția)
Radiere constructie demolata fara autorizatie alexgh alexgh Buna ziua Va solicit sfatul in urmatoarea situatie: Doresc sa achizitionez un teren liber pt constructia unei case prin programul Prima Casa. Am gasit ... (vezi toată discuția)
Buna ziua daca vrem sa demolam o anexa, fara acte (anexa nu figureaza ... simon1991 simon1991 Buna ziua Daca vrem sa demolam o anexa, fara acte (anexa nu figureaza pe cartea funciara) este in stare avansata de degradare, avem nevoie de autorizatie? ... (vezi toată discuția)