avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Transcriere auto inmatriculata in 2006
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Transcriere auto inmatriculata in 2006

Buna,am vazut in ultimul timp la tv,pe net ca UE s-a pronuntat cu privire la taxa de mediu din 2012 cum ca ar fi ilegala.Pe mine ma intereseaza daca aceasta decizie ma ajuta sa imi transcriu masina pe mine.Masina a fost cumparata de noua din Romania in 2006 si nu s-a platit taxa.Pot oare sa o transcriu pe mine fara sa platesc acuma?
Cel mai recent răspuns: Cabinete Asociate de Avocati , Avocat 13:05, 17 Februarie 2014

Dispozitiile OUG 9/2013 (timbru de mediu) sunt aplicabile in cazul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto (9/2012) platita dupa 01.01.2013 - cerere respinsa AlinMiclea AlinMiclea Buna ziua, Sper sa ma puteti ajuta in situatia urmatoare: Am depus la tribunal in iulie 2013 un dosar \\"standard\\" pentru recuperarea taxei auto ... (vezi toată discuția)
Taxa auto anycyk anycyk Buna ziua! In anul 2013 am achizitionat o masina neinmatriculat ain Romania. pentru a o inmatricula a trebuit sa platesc taxa de 500 euro. Exista vreo baza ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru. obligatie de plata proprietar nou mircea8 mircea8 am cumparat o solenza 1,4 mpi din 2005. in 5 martie 2013 sunt al patrulea proprietar masina a fost inmatriculata in 2012 de ultimul proprietar.pentru schimbare ... (vezi toată discuția)