avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... poprirea pe salariu influenteaza succesiunea?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

poprirea pe salariu influenteaza succesiunea?

Am o poprire pe salariu. Tatal meu a decedat recent si nu stiu urmatorul lucru:in momentul in care voi face succesiunea in urma decesului tatalui meu ( mentionez ca sunt singurul copil si ii voi lasa mamei partea cuvenita mie) va avea vreo importanta aceasta poprire? In instiintarea de poprire este precizat ca este asupra tuturorsumelor de bani, titluri de valoare si oricaror altor bunuri mobile incorporale.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: MirelaSarbu , utilizator 20:14, 17 Februarie 2014
Dvs renuntati la mostenire, poprirea nu afecteaza cu nimic succesiunea tatalui.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune notariala simina radasanu simina radasanu Supun atentiei dumneavoastra, cu rugamintea unui raspuns amanuntit, urmatoarea situatie: Bunica, numita in continuare, A , decedeaza acum 6 ani. Aceasta are ... (vezi toată discuția)
Succesiune- preluare datorii, credit ipotecar TLarisa TLarisa Buna ziua, Parintii mei, mama si tatal vitreg au cumparat in 2007 un apartament cu 2 camere prin credit ipotecar in valoare de 32000CHF. In 2015, mama a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! tatăl meu a decedat în 14 august 2023. ca si moștenitori ... nimenea nimenea Bună ziua! Tatăl meu a decedat în 14 august 2023. Ca si moștenitori sunt mama și 2 copii. Am vrea sa demaram succesiunea după decesului tatălui. Ca si ... (vezi toată discuția)