avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum fac poprirea pe salar
Discuție deschisă în Executare silită

Cum fac poprirea pe salar

1) Am primit de la un executor judecatoresc pentru un salariat 2 popriri pe salariu. Normal trebuie sa-i fac poprire 1/2 din salariu net.
Problema este ca angajatul si-a luat concediu de odihna (inainte de a veni popririle) si a primit avans de concediu. Pentru luna in curs restul de plata e mai mic decat 1/2 din salariu (nu se stia de popririle pe salariu).
Cum se procedeaza in acest caz? Se poate opri numai cat mai are de primit angajatul: salar net - avans concediu? Sau pentru lunile cat are concediu si a luat deja avans de CO sa opresc 1/2 din (sal. net - avans c.o.)?
2) salariatul are sal. minim pe economie 850 lei si un spor de 43 lei? Dupa concediu de odihna opresc 1/2 din salariul net?
3) se face poprire si din concediului medical?
Ultima modificare: Marți, 18 Februarie 2014
gh3gh1, utilizator

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie de concediu si venit net eduardvl eduardvl Buna ziua, Rog respectuos sa-mi fie prezentat, detaliat, modul de calcul a indemnizaţiei de concediu si a venitului net, aferent lunii septembrie 2012, ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna si prenatal angelica82 angelica82 Buna ziua, Sunt angajata din data de 01-04-2013.Salariul brut este 800 ron respectiv 850 ron de la 01-01-2014.In luna a-12-a din anul 2013 am avut 5 zile de ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza in cazul a 2 popriri? api7 api7 Am o poprire pe conturi ,de la un card de cumparaturi. Executorul a pus apoi poprire si la angajator,desi acesta imi vira salariul in unul din conturile pe ... (vezi toată discuția)