avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Apartament executat silit
Discuție deschisă în Executare silită

Apartament executat silit

Am adjudecat un apartament executat silit, sunt in posesia actului de adjudecare, executorul a spus ca pentru evacuarea locatarilor, care sunt fosti proprietari, trebuie sa platesc un onorariu de 2200 lei + TVA. Este alta cale mai putin costisitoare financiar?
Cel mai recent răspuns: aprilied , utilizator 17:49, 19 Februarie 2014
Actiune in instanta pentru evacuare
ynocentta a scris:

Actiune in instanta pentru evacuare

Bravo....
Si dupa pronuntarea hotararii merge judecatorul si evacueaza persoanele din imobil. :))
Tot la executor ajunge cu hotararea aia. si nu a casigat nimic ci doar a pierdut timp.

Varianta ieftina este sa ii convingeti pe fostii proprietari sa plece de bunavoie.
Daca nu vor, negociati cu executorul (slabe sperante sa obtineti reducere) sau platiti banii (bani pe care teoretic trebuie tot executiorul sa ii recupereze de la cei pe care ii evacuati)
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executorul mi-a spus asa a vrut muschii mei ADRIANSILV ADRIANSILV Executorul mi-a pus o taxa de 22 de milioane vechi pentru o punere in posesie a unui teren de 300 de metrii patrati pentru care m-am judecat si am ... (vezi toată discuția)
Cum obtin un titlu executoriu? puzuzu puzuzu Spuneti-mi va rog... nu ma pricep deloc. Am inteles ca pentru a-mi fi aprobata o cerere de evacuare silita (sunt proprietar adjudecatar si inscris la C.F.) a ... (vezi toată discuția)
Evacuare enaf enaf Buna seara, In baza unui titlu executoriu, in urma cu 6 ani, s-a adjudecat si am intabulat imobilul ipotecat pentru un contract de imprumut nerambursat. Din ... (vezi toată discuția)