avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1121 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... hidroizolatie apartament pe banii proprii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

hidroizolatie apartament pe banii proprii

In urma sesizarilor scrise facute Presedintelui As. de Prop. referitoare la repararea acoperisului aferent apartamentului in care locuiesc, nu s-a luat nici o masura de catre acesta, fiind nevoita sa repar pe bani proprii hidroizolatia apartamentului; asta dupa ce am asteptat din iarna anului 2007 pana in iulie 2008 un semn de buna vointa din partea Comitetului eexecutiv al As. de Prop. Acum nu imi mai pot recupera banii, pe motiv ca nu-i intereseaza si ca locatarii nu vor sa contribuie la strangerea banilor. Firma care mi-a reparat acoperisul mi-au facut contractul si chitanta pe numele aociatiei de Proprietari, semnate de mine; si zic ei ac nu este valabila. Daca ii dau in judeacta am saanse sa castig? E o greseala majora ca s-au facut factura si contractul pe As. de Prop?
Cel mai recent răspuns: ContSters61266 , utilizator 19:16, 23 Iulie 2009
@felix34
Societatile de asigurari cunosc foarte bine problema apartamentelor de la ultimul etaj si nu accepta la cauze deteriorarea tavanului. Asta e! La astia n-ai ce sa le faci, nu vor, nu vor, e pe banii si timpul lor, dar asociatia trebuie sa repare.
elga50 a scris:

@felix34
Societatile de asigurari cunosc foarte bine problema apartamentelor de la ultimul etaj si nu accepta la cauze deteriorarea tavanului. Asta e! La astia n-ai ce sa le faci, nu vor, nu vor, e pe banii si timpul lor, dar asociatia trebuie sa repare.

Adica proprietarii nu pot fi obligati sa plateasca? Daca este asa, atunci...atunci nu stiu ce sa mai fac.
era vorba despre firmele de asigurari. ;)
proprietarii pot fi obligati sa plateasca numai daca se stabileste efectuarea lucrarii in adunarea generala si/sau comitetul executiv, in AG fiind cea mai corecta. urmati calea de mai devreme ;)
multa bafta !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terasa reparata de locatarii ultimului etaj alexberi alexberi Este normal ca doar locatarii ultimului etaj sa plateasca repararea terasei? M-am mutat la ultimul etaj al unui bloc cu asociatie de locatari. ... (vezi toată discuția)
Probleme asociatie de proprietari IRLUBUCURESTI IRLUBUCURESTI Buna ziua, vreau sa stiu daca exista o lege prin care locatarii unui bloc sa fie constransi pt a participa la reparatiile scarii. In cazul nostru, este ... (vezi toată discuția)
Reparatie acoperis ioanarosianu ioanarosianu buna tuturor. Va cer si voua ajutorul in speranta ca voi scapa de cosmarul asta. locuiesc la etajul 4 si blocul are un acoperis ridicat cu autorizatie si ... (vezi toată discuția)