va trimit link cu informatiile despre curs, unde are loc si perioada. Taxa la Iasi de exemplu era de 100 lei inscrierea + 1500 lei taxa studii si atat. va pot da numarul la Iasi direct de la departamentul SSM al Universitatii Gheorghe Asachi daca aveti nevoie. Eu voi cauta in alta parte, asa cum m-a sfatuit dl. Popa, un adevarat expert in domeniul SSM indiscutabil.
[ link extern ]
Va multumesc frumos pe aceasta cale, dl. Gigi Popa, pentru un raspuns foarte cuprinzator, un sfat prietenesc si timpul pe care l-ati pierdut acordandu-mi acest raspuns.Am postat si aici in speranta ca vor fi si altii interesati direct sau indirect de subiect, facilitand accesul la informatii (imi cer scuze daca am procedat gresit luand decizia asta).
Vreau sa il ajut pe tatal meu sa isi deschida un PFA / I.I. si sa presteze in continare activitati de SSM, anul acesta iesind la pensie de drept militar (dupa ce a fost trecut abuziv prin `95 in rezerva fara pensie fara nimic). Daca ar fi si alta varianta decat cea de a urma studii de "master universitar" as fi foarte bucuros sa ii dau curs. Multumesc inca o data!