avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Depreciere TIMBRU DE MEDIU AUTO
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Depreciere TIMBRU DE MEDIU AUTO

Buna ziua !
Citind Anexa cu normele metodologice de aplicare a Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.9/2013 privind timbru de mediu pentru autovehicule am observat ca la Capitolul V Art. 6 se descrie cu lux de amanunt metoda de depreciere a unui autovehicul rulat . Am intrebat la RAR si la ANAF cu privire la acet lucru insa ca de obicei am primit un raspuns ferm si negativ din partea autoritatilor competente . Doresc sa stiu de ce nu se aplica aceasta depreciere si de ce RAR refuza sa efectueze deprecierea unui autovehicul daca aces lucru este cuprins in legea care face referire la timbrul de mediu . ( precizez ca raspunsul din aprtea autoritatilor a fost tipic : " Nu domne` la timbru nu se poate lasa cu ce scrie acolo !! "X-( ) Va multumesc pnetru eventualele lamuriri ! :)
Cel mai recent răspuns: LivintCiprian , utilizator 19:13, 12 Martie 2014
Salut! Am achizitionat o masina in valoare de 500 E . E vorba despre un Opel Corsa 1.4 i . Timbrul de mediu ajunge la suma de 480 de euro. Mașina nu are nicio optiune . Această depreciere m-ar ajuta foarte mult. Cum putem proceda pentru aplicarea ei ?
Ultima modificare: Miercuri, 12 Martie 2014
LivintCiprian, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va rog ajutati-ma la o intrebare simpla! multumesc mult! AlexBC94 AlexBC94 Buna ziua,am varsta de 21 de ani iar cu 8 luni in urma am obtinut permisul B in Italia unde si sunt in momentul de fata. As vrea sa ma mut in tara si sa-mi ... (vezi toată discuția)
Taxa auto ContSters303053 ContSters303053 buna seara, recent mi-am cumparat o masina un opel astra mai exact, adusa de cineva din Elvetia. Pe cartea din Elvetia data de iesire in circulatie scrie ... (vezi toată discuția)
Taxa de mediu mitica665 mitica665 Va salut cu respect si le multumest celor care ma poate ajuta si pe mine in legatura cu taxa de mediu.Am cumparat o masina la inceputul lui Ianuarie nu stiam ... (vezi toată discuția)