avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 416 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Va rog ajutati-ma la o intrebare simpla! Multumesc ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Va rog ajutati-ma la o intrebare simpla! Multumesc mult!

Buna ziua,am varsta de 21 de ani iar cu 8 luni in urma am obtinut permisul B in Italia unde si sunt in momentul de fata. As vrea sa ma mut in tara si sa-mi cumpar o masina,de preferat un VW Golf 5 1.4 sau un Fiat Gande Punto 1.4,1.3...Nu stiu nimic despre asigurarile din Romania si preturi,si as dori sa stiu cat m-ar costa o asigurare si in jur de cat ar trebui sa platesc pentru toate documentele si actele necesare ( in mare ) Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: DASCALESCUD , utilizator 15:22, 27 Mai 2015
Contactati online mai multe societati de asigurare si ceretile oferte.
cauta pe net calculator online asigurare RCA ; calculator online asigurare casco ( calculator_casco )

Daca aduci masina din afara Romaniei treb. sa iei in calcul timbrul de mediu - gasesti pe net calculator-taxa-auto . Obligatia achitarii timbrului de mediu este si in cazul achizitiei in Romania a unui autovehicul rulat pt. care nu s-a achitat taxa specială sau taxa pe poluare pentru autovehicule sau taxa pentru emisiile poluante provenite de la autovehicule,

P.S. - taxa ( timbrul de mediu) pt. un Golf 5 , 1.4 ,produs prin 2006-2007 este de peste 2000 EUR
Ultima modificare: Miercuri, 27 Mai 2015
DASCALESCUD, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto darian2006 darian2006 Buna ziua! Daca doresc sa cumpar un fiat brava din 1997,benzina,1370 cm cubi si 55 cp,inmatriculat in romania,in 03.01.2012,am de platit taxa de poluare si ... (vezi toată discuția)
Achitare timbru de mediu fara a vinde masinile. bogdan2k bogdan2k Buna ziua, Firma la care lucrez , vrea sa achite taxa de mediu pentru toate masinile ce le detine in parcul auto, si nu au deja o forma a taxei ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez taxa de poluare in urma unui accident cu dauna totala? StoicaGeorge StoicaGeorge Buna ziua. Rog pe cineva care a fost sau este in situatie ca si mine ca sa ma ajute cu un sfat cat mai rapid. Sunt proprietarul unui autoturism care in urma ... (vezi toată discuția)