Buna ziua,
Am fost plecat 3 luni in strainatate si cand m-am intors, sotia mea schimbase incuietorile la apartament si mi-a spus ca eu nu mai pot intra acolo. Ea este plecata impreuna cu fetita noastra la mama ei.
Ce se poate intampla daca sparg usa si intru in apartament?
Noi am avut unele discutii contradictorii in aceasta perioada prin telefon,
Apartamentul a fost cumparat prin credit de la banca, contractul este pe numele sotiei iar eu sunt coplatitor.
Nu am avut alte probleme decat certuri, ultima a fost inainte sa plec, cand ea a tras de mine sa plec din casa (motivul era ca nu a fost de acord sa plec in strainatate). Atunci si eu am impins-o nervos, ea a cazut peste niste scaune, fara sa sufere nici cea mai ica zgarietura sau alte urme de violenta. A chemat politia si m-a reclamat ca am lovit-o si mi-a strigat ca nu mai am ce cauta in apartamentul acela. La intoarcere am gasit incuietoarea schimbata iar eu stau cu chirie intr-o garsoniera. Ma tot gandesc sa sparg usa si sa intru. Nu se pune problema sa fur ceva dar daca ma acuza trebuie sa si dovedeasca. Este o ambitie incrancenata a ei, eu am venit cu ceva bani de acolo si doresc sa raman in familie dar ea nu vrea sa auda de nimic, nici de mediere etc.
Mai avem rate de platit la banca inca vreo 12 ani.
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Decat sa va ganditi la prostii ca spargeri de usi, mai bine faceti actiunea de reintegrare. Sincer, sotii au domiciliu comun in afara de cazul in care stabilesc altfel de comun acord, dv. ati cam incalcat termenii unei casatorii. Despartirile astea de luni si ani trebuie hotarate in doi.