avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ingradire acces in locuinta proprie
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ingradire acces in locuinta proprie

Buna ziua. Sunt in divort cu sotia. Sunt plecat in strainatate, iar sotia mea s-a mutat cu copil la mama ei. La plecare a schimbat un "butuc" la una din cele doua "broaste" ale usii de acces in apartament. Fac precizarea ca apartamentul este proprietate personala, dobandit inainte de casatorie. Ce pot sa fac? Pot face plangere penala impotriva ei?
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 09:27, 19 Noiembrie 2014
Nu va complicati, chemati un lacatus sau un... hot sa va deschida usa.
Ma asteptam la un raspuns avizat, pe un temei juridic. Sau poate nu am fost destul de clar ! Sau poate nu "exista" un raspuns la intrebarea mea !! Raspunsul/solutia dat(a) il(o) aveam si eu ca mod de rezolvare a problemei !!!
Ultima modificare: Marți, 18 Noiembrie 2014
mugureldobrin, utilizator
Am crezut ca vreti sa intrati in casa, nu sa ramaneti pe afara ca sa ii faceti plangere penala nevestei, vreti s-o inchida sau ce vreti ?. Daca tineti neaparat ca institutiile statului sa va introduca.. faceti plangere penala pt tulburare de posesie si asteptati doi ani sa se cerceteze si sa se .. claseze, iar instantei de judecata sa va adresati cu o cerere de reintegrare in locuinta si apoi sa puneti hot in executare si executorul sa sparga usa cu sprijinul politiei.
vreti si temei juridic B-)?
I-ati cerut cheile si nu vi le-a dat?
Ca de schimbat butucul, cata vreme ea locuia acolo si dvs erati in strainatate, avea tot dreptul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare prin efractie daniela cluj daniela cluj Buna , Un domn \"binevoitor\" ce nu ma poate inghitii dupa ce mi-a trimis multe mesaje ca imi sparge masina , mai apoi ca imi sparge casa , a si ... (vezi toată discuția)
Intrarea in posesie simiadro simiadro Buna ziua. Sunt proprietara unui apartament dobandit printr-un act de donatie de la bunica mea, in urma decesului acesteia. In ultimii ani de viata bunica ... (vezi toată discuția)
Asociatie de prop. reclamata la politie - de fapt cine raspunde de asociatii? hils hils Eterna problema cu asociatiile de proprietari care se pare ca nu exista posibilitatea de ale pune pe drumul cinstei si corectitudinii. Am citeva intrebari si ... (vezi toată discuția)