avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Receptionarea lucrarilor de reabilitare a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Receptionarea lucrarilor de reabilitare a blocului,fara semnaturile tuturor locatarilor

Buna ziua.Presedintele As.de Proprietare a semnat receptia lucrarilor de reabilitare a blocului,in conditiile in care exista mari deficiente semnalate de proprietari.In acest sens , s-a si intocmit o NOTIFICARE catre Primaria Sect.3,in care erau mentionate toate deficientele.Notificare semnata de presedinte si expertul tehnic .Cu toate acestea ,fara ca locatarii sa fie avertizati,pe 19 Febr.a.c. s-a semnat receptia lucrarilor.Neexistand semnaturile TUTUROR locatarilor (ca lucrarile au fost conforme cu proiectul si ca sunt de acord cu semnarea receptie), aveau dreptul reprezentantii Asociatiei de Proprietari sa semneze receptia ?Cum putem sa anulam semnatura lor ?Asta in conditiile in care exista mari deficiente
care risca sa afecteze in mod iremediabil blocul.Cu stima,
Cel mai recent răspuns: NeluBalas , utilizator 21:40, 18 Martie 2014

Reabilitarea s a facut cu fonduri europene ? nu cred ca mai aveti vreo sansa atata timp cat a fost semnat procesul verbal de receptie , intrebatil pe cel care a semnat , ce l a facut sa semneze .
Sau daca l ati intrebat ,care a fost raspunsul .
Buna ziua.Multumesc pt raspuns.Reabilitarea NU s-a facut cu fonduri europene.Daca la inceput presedintele si ad-tor-ul au spus ca s-a semnat PV de receptie,acum NEAGA ca
acest lucru ar fi avut loc.De la bun inceput comitetul de bloc nu a catadicsit sa se implice in vreun fel,sa anunte ISC,ANPC,POLITIA ,Corpul de Control al Primului Ministru,Presedintia,Parlamentul,Comisia Europeana etc.Cert este ca la petitia mea , nici Primaria sect 3 nu a catadicsit sa raspunda. Dubios , nu ?Asa cum am scris mai sus,intrucat comitetul de bloc refuza sa faca ceva,am sa merg mai departe pana cand constructorul va remedia toate reclamatiile locatarilor.Nu se poate ca la o lucrare de asemenea anvergura sa lasi totul balta si sa si ceri receptionarea lucrarilor
ca si cand totul ar fi in regula si sa garantezi lucrarea pt o perioada de 3 ani.!!!!!Pai o masina de spalat are 5 ani garantie !!Despre ce vb indivizii astia ?!Cred ca-i sat fara caini ?
Va multumesc inca o data pt osteneala de a-mi raspunde,
Am inteles ca aceasta reabilitare nu s a facut cu fonduri europene in totalitate , deci ati contribuit si dumneav oastra cu o particica , dar vin si va intreb : ceilalti proprietari sunt multumiti de lucrare ? ati vazut daca nu stiti sa puneti problema de la inceput si ati dat girul unora care nu au de a face cu asociatia , pe " ei " ii intereseaza altceva , nu vreau sa va descurajez , dar fiind singur , sansele sunt din ce in ce mai mici .
Daca nu va implicati majoritatea , slabe sperante .
Va doresc succes .
Buna ziua si multumesc pt raspuns.Reabilitarea s-a facut EXCLUSIV pe banii Primariei,noi nu
am contribuit cu nimic de unde si dezinteresul manifestat.In total 14 apartamente au avut de suferit de pe urma lucrarilor de proasta calitate.Reclamatiile sub forma uneiNOTIFICARI au fost trimise la primarie dar nu s-au rezolvat.Practic NICIUN CAPITOL DIN PROIECT NU A FOST FINALIZAT.In plus ,la un an dela sistarea lucrarilor , nu s-a primit 1 ex din PROIECT.
PRACTIC S-A FORTAT RECEPTIA,fara sa existe posibilitatea vreunei verificari !Si asta din
vina EXCLUSIVA a primariei ,care era obligata sa ne puna la dispozitie proiectul LA DATA
PREDARII AMPLASAMENTULUI CATRE CONSTRUCTOR.In aceasta situatie m-am adresat
TUTUROR institutiilor STATULUI ,si va asigur ca nu ma opresc pana cand constructorul nu va finaliza lucrarile de reabilitare conf proiectului.Cu stima,
Buna ziua,

Spuneti ca nu ati primit niciun exemplar din proiectul de reabilitare termica, dar ca nici nu a fost indeplinit vreun punct din acest proiect,
Daca nu l-ati primit din partea Primariei si nici nu l-ati vazut, de unde stiti ce anume prevede respectivul proiect ??
NU tin partea nimanui, nu cunosc persoanele implicate, sunt insa si eu presedinte de Asociatie si am cativa locatari care vorbesc uneori in necunostinta de cauza .. dar care au impresia ca detin adevarul absolut, desi in anumite perioade critice sunt de negasit sau prefera confortul in dauna efortului.

Alte discuții în legătură

Predare amplasament bloc catre firma care executa reabilitarea termica -definitie NeluBalas NeluBalas La multi ani!Asta toamna blocul a intrat in programul de reabilitare termica,in care scop s-a procedat la aceasta predare de amplasament.Nu avem un proiect pe ... (vezi toată discuția)
Reabilitare bloc, termopan montat prost dmion dmion Stau intr-un bloc de 10(zece) etaje,eu stand la etajul 9. Acum doi ani blocul a fost reabilitat termic ( polistiren + termopan). Anul trecut au fost cateva ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea blocului tomaghe05 tomaghe05 Salut!Locuiesc in Bucuresti ,sect 1, de cca 2 luni blocul unde locuiesc a intrat in programul de reabilitare termica suportat 100% de consiliul local al sect ... (vezi toată discuția)