avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Receptionarea lucrarilor de reabilitare a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Receptionarea lucrarilor de reabilitare a blocului,fara semnaturile tuturor locatarilor

Buna ziua.Presedintele As.de Proprietare a semnat receptia lucrarilor de reabilitare a blocului,in conditiile in care exista mari deficiente semnalate de proprietari.In acest sens , s-a si intocmit o NOTIFICARE catre Primaria Sect.3,in care erau mentionate toate deficientele.Notificare semnata de presedinte si expertul tehnic .Cu toate acestea ,fara ca locatarii sa fie avertizati,pe 19 Febr.a.c. s-a semnat receptia lucrarilor.Neexistand semnaturile TUTUROR locatarilor (ca lucrarile au fost conforme cu proiectul si ca sunt de acord cu semnarea receptie), aveau dreptul reprezentantii Asociatiei de Proprietari sa semneze receptia ?Cum putem sa anulam semnatura lor ?Asta in conditiile in care exista mari deficiente
care risca sa afecteze in mod iremediabil blocul.Cu stima,
Cel mai recent răspuns: NeluBalas , utilizator 21:40, 18 Martie 2014
Buna seara.Nici nu este nevoie sa am sau sa fi vazut proiectul Atunci cand constati ca nu s-a pus polistiren peste tot ,inseamna ca nu putem vb de un termo- sistempt ca exista punti termice acolo unde lipseste polistirenul.Cand vezi termopanele mai mici cu 10-15 cm decat rostul perimetral(10-15 milimetri),inseamna ca nu s-a respectat L.10/1995 si nici NP 040-02
care stabilesc cu exactitate cum se executa lucrarile de inlocuire a vechii tamplarii cu una ter-
mopan si in g-ral reabilitarea termica a unui condominiu.Am prezentat la o audienta la primarie,fotografia de pe casa scarii unde intre tamplaria termopan si perete incapea O STICLA CE PLASTIC DE 2,5 litri !!!Terasa a fost asa prost executata incat la un an de la intre
ruperea lucrarilor APA SE INFILTREAZA PRIN PERETE tot pa casa scarii.Va pot da inca f multe exemple din acestea care nu necesitau posesia proiectului.Pur si simplu sare in ochi
cand vezi captatoarele de ape pluviale de pe terasa care au diametre de 80 mm in loc de 110,ca in loc de atic este o placa de polistiren de 100mm invelita in membrana bituminoasa
ca sa se creada ca este parte din atic.Va invit sa vedeti cu ochii dv si sa va convingeti de
adevarul spuselor mele.Cu riscul de a fi acuzat ca vreau sa par ca detin ADEVARUL SUPREM in materie DE CONSTRUCTII.La ultima adresa catre primarie am primit raspuns ca a fost informata firma de constructii si ca se va remedia!Dupa 1 an de la intreruperea lucrarilor
se paseaza responsabilitatea de la unul la altul.Scuze ca va retin atat , dar ,niciun capitol al
proiectului nu s-a finalizat .Aveti cateva exemple pt care nu era nevoie de proiect ca sa se constate ca sunt lucrari prost executate si neterminate.Va multumesc daca ati citit tot.
Cu stima,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Predare amplasament bloc catre firma care executa reabilitarea termica -definitie NeluBalas NeluBalas La multi ani!Asta toamna blocul a intrat in programul de reabilitare termica,in care scop s-a procedat la aceasta predare de amplasament.Nu avem un proiect pe ... (vezi toată discuția)
Reabilitare bloc, termopan montat prost dmion dmion Stau intr-un bloc de 10(zece) etaje,eu stand la etajul 9. Acum doi ani blocul a fost reabilitat termic ( polistiren + termopan). Anul trecut au fost cateva ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea blocului tomaghe05 tomaghe05 Salut!Locuiesc in Bucuresti ,sect 1, de cca 2 luni blocul unde locuiesc a intrat in programul de reabilitare termica suportat 100% de consiliul local al sect ... (vezi toată discuția)