avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1674 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Contributii sanatate - cheltuieli deductibile avocat ?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Contributii sanatate - cheltuieli deductibile avocat ?

Buna seara ! Intrebarea mea este daca contributiile la sanatate intra in categoria cheltuielilor deductibile in cazul avocatilor ?
Cel mai recent răspuns: Lucian Pralea , Avocat 22:37, 22 Februarie 2014
Buna seara!
doar daca esti avocat ar trebui sa te preocupe aceasta intrebare si da, sunt deductibile mai putin majorarile si penalitatile de intirziere.
Pralea Lucian
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Februarie 2014
Admin, administrator
Va multumesc frumos ! Citeam pe forum discutii, si am crezut ca doar cotizatiile la Casa Asigurarilor Avocatilor , nu si cele la Casa Sanatate din sistemul public... acum inteleg ca si cele din sistemul public sunt deductibile. Va multumesc frumos !
cu placere! o seara buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala - contributii sanatate si vechime in munca cristy1110 cristy1110 am si eu impreuna cu familia un IF in domeniul constructiilor.... vreau sa stiu cum imi pot plati asigurarile sociale din venitul care il ... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa smioana smioana Buna ziua, Anul trecut am infiintat un PFA in luna ianuarie care are ca obiect de activitate \"Alte transporturi terestre de calatori\". Acum a venit timpul ... (vezi toată discuția)
Ord 58 / 2010 OANA GHEORGHE OANA GHEORGHE asociatiile de proprietari intra sub incidenta OUG 58/2010? (vezi toată discuția)