avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Cine depune declaratia 392A?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Cine depune declaratia 392A?

In luna ianuarue, am vrut sa fiu mai harnica si sa depun cu restul declaratiilor, si declaratia 392A (deoarece am livrari de bunuri si servicii, si cifra de afaceri este mai mica de 220.000). La momentul respectiv, programul meu de contabilitate imi spunea ca aceasta declaratie nu se depune de catre persoanele care au achizitii intracomunitare. Am vazut ca declaratia a avut intre timp actualizari. S-a schimbat acest aspect? Adica trebuie sa depun si eu declaratia 392A chiar daca am achizitii intracomunitare? Pentru ca acum nu mai vad nicaieri sa se precizeze acest aspect pe care l-am vazut in luna ianuarie.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 12:17, 23 Februarie 2014
Nu confundati.In instructiuni scrie ca nu se trec achizitiile intracomunitare,nu ca nu se depune 392 A de catre cei ce au achizitii UE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii 392a / 392b ileana nico ileana nico Buna ziua, Pentru un PFA inscris in scop de TVA si care livreaza prestari servicii intracomunitare ( incepand din ian.2014). cu facturare lunara in euro, ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392 a camicami camicami O societate,platitoare de TVA si de impozit pe profit,care a realizat o cifra de afaceri sub 100000 EUR, venituri obtinute doar din exportul de marfuri ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392 mihaelastir mihaelastir daca am o livrare in UE si ceea ce am livrat este si cifra de afaceri care e sub 10000 euro , cum fac 392? Trec acea livrare in 392A la pct 2 ca fiind neinreg ... (vezi toată discuția)