avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Magazin online cu produse naturiste
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Magazin online cu produse naturiste

Buna,
Am un magazin online (www.medicamente-plante.ro) pe care deocamdata am publicat diferite articole despre plante medicinale, terapii alternative etc.
In viitorul apropiat planuiesc sa fac din acest site si un magazin online cu produse naturiste - vitamine, suplimente alimentare, cosmetice din plante etc.
Intrebarea mea se refera la comercializarea acestor produse (medicamente naturiste) pe Internet. Exista o legislatie referitoare la asa ceva? Vanzarea de medicamente online (chiar si naturiste) este reglementata sau restrictionata in vr-un fel?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 18:14, 22 Aprilie 2009
4791

Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin Internet
Trebuie sa-ti fie trecut in obiectul de activitate si autorizat .
Autorizatiile se obtin prin Registrul Comertului.
Din cate cunosc activitatea este rgelementata de cateva acte normative printre care>
Legea 266/2008 a farmaciilor, Codul deontologic al farmacistului (Decizia nr.1/2006 al Colegiului farmacistilor, Ordinul 639/2006 cu privire la lista produselor ce pot fi detinute si eliberate prin farmacii
Alaturi de aceasta legislatie speciala trebuie sa aveti in vedere si legislatia generala a societatilor comerciale si cea privind comertul electronic.
:offtopic: Nu mai scrieti mesaje consecutive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen producere si vanzare produse naturiste Marius_Ang Marius_Ang As vrea sa sa vand prin intermediul unui magazin online produse naturiste. Pentru inceput am ales: • 4799 Comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor, ... (vezi toată discuția)
Farmacie/magazin produse din plante anitsirc anitsirc Buna seara! / Buna ziua! O cunostinta doreste deschiderea unei \"farmacii naturiste\" sau \"magazin naturist\". Produsele vor fi: tincturi, gemoderivate, ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru magazin de suplimente nutritive CatalinIoan CatalinIoan Buna ziua Doresc sa deschid un magazin de suplimente nutritive(proteine,aminoacizi,etc) si caut codurile caen necesare dar nu ma prea descurc :) Activitatea ... (vezi toată discuția)