avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... incompatibilitate avocat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

incompatibilitate avocat

bunaziua!cand o decizie , sentinta recurata este casata mai pot angaja acelasi avocat care a sustinut procesul in prima judecata? cand o decizie este casata partial se rejudeca strict doar respectivul capat de cerere in cazul meu repunerea in situatia anterioara? mii de multumiri
Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 12:41, 24 Februarie 2014
da, puteti angaja acelasi avocat.Nicio lege nu pune vreo conditie cu privire la compatibilitate avocat ci doar la judecatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nulitate absoluta/repunerea in situatia anterioara badila steluta badila steluta bunaziua! v-as ruga daca ma puteti ajuta si pe mine cu un raspuns . am avut un proces pe rol privind constatarea absoluta aunui contract de arenda, eu avand ... (vezi toată discuția)
Admitere recurs badila steluta badila steluta bunaseara! doresc si eu o lamurire in ce priveste casarea in parte a deciziei si a sentintei recurate . trimite cauza spre rejudecare aceleiasi instante ... (vezi toată discuția)
Proces castigat-recurs pierdut Sorincrys Sorincrys Buna seara,am si eu o nelamurire poate ma poate ajuta cineva cu cateva indrumari si sfaturi.O sa incerc sa redau situatia cat pot de clar,dar recunosc ca nu ... (vezi toată discuția)