avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 214 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii reclama,dar nici chiar asa
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

reclama,dar nici chiar asa

fratilor,m-a tampit irecuperabil portalul ala la allianz de pe acest site.nu pot sa ma inregistrez,ca se activeaza portalul exact in zona de login.daca dau click,bineinteles ca ma directioneaza spre siteul lor.exista vreo solutie nestiuta de mine?
Cel mai recent răspuns: durusoctavia , utilizator 12:06, 2 Februarie 2007
Exista un X in partea din dreapta sus a reclamei in cauza. Daca il apesi, se inchide reclama.
hehe, are dreptate. flash-urile astea sunt cam enervante uneori. mai ales alea mari si care nu se inchid. parca era si unu cu connex la un moment dat. si alea cu sound sunt nasoale rau, ascult si eu mp3uri linistit si odata aud un zumzet care nu se stie de unde dracu vine. ala cu citroen facea un zgomot infiorator ... ehei tre sa ne obisnuim cu ideea ca avocatnet a devenit un produs mai comercial, tre sa mai sara si loveaua din bannerele astea ... este de remarcat insa ca a pastrat acelasi nivel calitativ, mai mult consider ca a crescut, avand o paleta de info din mai multe zone ...
Ai dreptate. Insa, sunt momente in care trebuie sa ducem o adevarata lupta cu agentia de publicitate. Spre exemplu, saptamana trecuta au fost vreo doua zile in care a trebuit sa permitem prezenta in site a unor bannere tranzitorii sau interstitiale cum se numesc ele in limbaj de specialitate. Erau acele bannere care apareau userului ca o pagina intermediara intre link si articolul la care facea trimitere link-ul.

Am intervenit insa, dupa doua zile, si am scos acel sistem de bannere, pentru ca erau de-a dreptul enervante.

Incercam totusi sa compensam reclama de pe site cu un timp din ce in ce mai redus al incarcarii paginii (acum stim ca nu stam foarte bine la acest capitol). Asa ca, in viitorul destul de apropiat, vom face ceva cosmetizari care sa introduca in scena noile sectiuni de la Avocatnet si care sa reduca timpul de incarcare al paginilor siteului.

Multumim pentru opinii, si mai ales pentru aprecieri (mai ales daca vin de la das_reich!).
Fie ca ne place, fie ca nu, reclamele sunt cele care conduc la progres. O firma, un site etc. este cu atat mai puternica, cu cat are mai multa publicitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Script ref. reclame Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian Cabinet de Avocat - Torok Andrei - Octavian Imi putei perimte, va rog, sa scriu si sa accesez forumul fara sa arunc laptop-ul pe fereastra. Va rog? Reclama care, mai nou, apare pe toata pagina cu ... (vezi toată discuția)
De ce sunt utile reclamele din avocatnet.ro Alin Popescu Alin Popescu Pornesc aceasta discutie pentru ca e nevoie sa spunem lucrurilor pe nume. Nu de putine ori, cei care administreaza un website si cei care il acceseaza se ... (vezi toată discuția)
Cum e posibil ca o persoanã sã piardã un proces doar datoritã faptului cã a decedat cealaltã petentã, care era și ea parte în proces ? 280366 280366 [b]Cum e posibil ca o persoană petentă să piardă un proces doar datorită faptului că a decedat cealaltă petentă, care era și ea parte în proces ... (vezi toată discuția)